Coaching

Coaching

Hoe wordt jij de beste versie van jezelf? Coaching ondersteunt je om los te komen van oude patronen en je inzicht te verdiepen. Om een andere focus of balans te vinden. Dat gaat soms verbazingwekkend goed en soms loop je tegen je eigen grenzen, patronen of overtuigingen aan. Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd, je lijf en in je leven? Of ervaar je veel stress en wil je weer leren meer rust in jezelf te vinden, weer te leven vanuit je ware zelf en weer echt gelukkig durven zijn dan kan coaching een goede manier zijn om je hierbij te helpen.

We gaan ontdekken

We kunnen niet veranderen totdat we weten wat onze triggers zijn, wat voor overlevingsstrategieen we inzetten en voor welk doel we dit doen. Spelen er patronen vanuit het systeem van herkomst mee? Dan is het goed om hier bewust van te worden zodat dit mogelijk doorbroken kan worden.

We gaan verwerken

De uitkomsten hiervan zullen doorvoelt moeten worden. En een plek moeten krijgen. Dit is niet altijd makkelijk en zal veel oefening kosten maar is de enige weg om echt te kunnen helen.

We gaan transformeren

Wanneer je weer leert in verbinding te staan met jezelf, kan je weer invloed uitoefenen op jouw leven!

Werkwijze               

We bespreken tijdens het intakegesprek samen wat onderwerpen zijn waarin je gecoacht wilt worden en maken hier dan samen in overleg een plan voor. Deze coaching sessies kunnen zowel in de praktijk plaats vinden als tijdens een wandelsessie in de natuur.              

De voorkeur hiervan zullen we bespreken tijdens ons intake gesprek. De coaching wordt in een traject aangeboden van 6 sessies.

Het coaching traject bestaat uit 6 sessies van 60 minuten.

Tarief € 495,-

 

Het is ook mogelijk de coaching via online sessies te ontvangen. Wanneer je hier voor kiest krijg je een korting van 10 % op het traject.
Voor meer informatie kan je een mail sturen naar 
info@praktijkrinku.nl

* De sessies bij praktijk Rinku worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten voor hoeveel vergoeding jij in aanmerking komt neem dan contact op met je zorgverzekeraar. 

* Mogelijk heb je recht op een vergoeding van je werkgever vanuit een re-integratie of ontwikkelingstraject.
   Hier kan je het beste zelf navraag over doen bij je werkgever.

* Betaal je liever in termijnen, vraag dan naar de mogelijkheden.

* Let op! Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden voor 50 % in rekening gebracht

Laila Wolswinkel
Jouw Begeleider

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven