LEAP

LEAP gaat over iets dat niet onder woorden te brengen is: het feit dat er in het hart van het leven, precies waar je bent, hier en nu, een wonder gebeurt. Wat dit wonder is? ® Het huidige moment. Het is Alles en Niets. Het is de weg van de overgave, het niet hebben van verwachtingen maar jezelf in de stroming van de energie helemaal kunnen overgeven.

LEAP is een ‘wijzer’ dat je begeleid naar jeZelf. Het is een persoonlijke ontdekkingsreis naar jouw essentie vanuit een proces van energetische resonantie. Het herinneren van jouw hogere IK, het Leven… de drijvende kracht achter alles dat er is: de universele levenskrachtenergie.

LEAP is een uitnodiging om te ontdekken hoe deze energie je in staat kan stellen om de menselijke ervaring te begrijpen vanuit het  bewustzijn van je hogere zelf.
Je kundalini energie zal tijdens deze sessie geactiveerd worden en weer door jouw lichaam heen gaan stromen. Dit gebeurd op een zachte liefdevolle manier. Je krijgt hierbij alleen wat jij op dit moment nodig hebt en aan kan. Dit kan dus voor iedereen een andere uitwerking hebben.
Muziek wordt ingezet om de activering van specifieke hersengolfpatronen te ondersteunen. Binnen jou kan een groot aantal verschijnselen optreden van spontane activaties, emotionele ontlading en of beelden van diepe herinneringen of zelfs van vorige levens. LEAP wordt beschouwd als een zuiverende ervaring en iets van diepe inzichten en realisaties geeft. 

Het belangrijkste in deze sessies is jouw proces, het herinneren van wie je werkelijk bent. Een voelen, horen, zien, ruiken, ervaren en begrip dat verder strekt dan wat je al weet. Om de sprong in het onbekende te maken en je open te stellen voor alles wat er is in het moment. Het ontdekken van je essentie, om vervolgens intuïtief jouw authentieke expressie te Leven. Wat een licht is voor onze medemens om ook in Heelheid te leven.

Tijdens de sessie wordt de levenskracht energie die in ieder van ons (vaak sluimerend) aanwezig is geactiveerd. Een rechtstreekse energieoverdracht die een diepgaand ontwaken kan creeren. Eenmaal ontwaakt ontstaat er nieuwe bedrading van de structuur van de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Dit draagt er toe bij dat het zelfgenezend vermogen zicht hersteld en toeneemt.

De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen bij deelnemers zijn:

 • meer mentale helderheid, gevoelens van diepe onwankelbare kalmte
 • bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen
 • toename van de algehele energie en vitaliteit
 • verruiming van het bewustzijn van lichaam-geest en energie
 • begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen
 • het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
 • meer zelfvertrouwen, veerkracht en authenticiteit
 • meer verbonden met je intuïtie
 • herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel
 • verbeterde creativiteit en productiviteit
 • verschuiven naar een bewuster leven
 • meer spiritueel ontwaakt en de ervaring van non-duaal bewustzijn
 • toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie
 • staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid

En ja, het is een opruimproces en soms komen er dingen aan de oppervlakte die je liever niet ziet, voelt of ervaart, maar er komt niets boven wat je niet aan kunt. En het enige dat gevraagd wordt, is om er doorheen te gaan, in deze ruimte van diep vertrouwen, om spanning en blokkades los te laten. Zodat er een mooie en opwindende geboorte van iets nieuws en meer voldoening plaatsvindt.  

Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan een reeks van 3 tot 5 sessies vlak na elkaar om de meest gunstige ervaring te hebben. 

De LEAP open sessies worden gegeven in een groep van 4 tot 8 personen.
Investering: 50 euro 
Daarnaast zijn er ook prive sessies mogelijk of sessies in duo’s.
Investering prive sessie: 220 euro
Investering DUO sessie 350 euro

De sessies bij praktijk Rinku worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Wil je weten op hoeveel vergoeding jij recht hebt neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Kijk voor de geplande events op de pagina van Events en Retraites

Laila Wolswinkel
Jouw Begeleider

Inschrijven

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven