Master Reiki opleiding

Master Reiki opleiding

Wanneer je ingewijd bent in Reiki 1 en 2 en de beoefening een plek heeft gevonden in je leven dan kan de behoefte ontstaan om de master in jezelf te ontdekken. Het is een beweging die op gang komt en een verlangen dat steeds sterker wordt. Wanneer je besluit te luisteren naar deze innerlijke stem dan kan dat een keuze voor de opleiding tot Reiki Master betekenen. Je kiest daarmee voor reiki als pad in je leven. Dat vraagt om vertrouwen, toewijding en moed.

Het pad naar reikimasterschap is een bewuste keuze voor diepe spirituele groei.  Deze stap stelt je in staat je eigen masterschap te creëren, de inwijdingen te verrichten en anderen in contact te brengen met de traditie van reiki. De Japanse term voor spiritueel leraar is Shinpiden, ook wel mystery teacher. Het geeft aan wat je doet als Reiki Master: het onderwijzen en doorgeven van het mysterie van heling en inwijding. Wanneer je Reiki Master bent, kun je zelfstandig Reiki cursussen geven en mag je mensen inwijden.

Praktische informatie

De Master reiki opleiding wordt alleen individueel aangeboden of in een tweetal.
De opleiding zal uit twee dagdelen op locatie bestaan. Tussen de dagdelen in krijg je oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan.
Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat

De kosten hiervan zijn 499 euro.
Voor meer informatie hierover kan je het beste contact met mij opnemen.

 

Let op u kunt tot 2 weken voor de start datum gratis annuleren. Hierna wordt er 50 procent van de kosten in rekening gebracht.

Laila Wolswinkel
Jouw Begeleider

Inschrijven

Scroll naar top