Over mij

Praktijk Rinku

Als ik op mijn leven terug kijk is het een grote voorbereiding naar wat ik nu mag doen om de mensen om mij heen te kunnen helpen. Ook ik heb mijn trauma’s opgelopen , verdriet en afwijzing gekend. Ik heb ervaren wat het is om in een burn-out terecht te komen, weinig energie te hebben, een hoofd die niet wilt stoppen met piekeren, de druk ervaren van de maatschappij waarin we leven enz.
Ik heb een lange tijd uit verbinding geleefd met mezelf. Dit koste me niet alleen heel veel energie maar had ook als gevolg dat ik me nooit helemaal gelukkig kon voelen.

Ik heb hierin een mooie reis mogen maken en ben nu dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen, hoe moeilijk dit op het moment soms ook was. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen thema’s nu kan aankijken. Een reis waarin ik nu mag leven vanuit mijn authentieke Ik.

Naast de bagage levenservaring die ik meeneem heb ik ook veel kennis op kunnen doen tijdens mijn opleiding en werkervaring. Ik heb ruim 10 jaar gewerkt in de hulpverlening met jeugd en volwassenen. Ik heb het altijd als mijn missie gevoeld om iets voor een ander te betekenen. Enkele jaar geleden ontdekte ik dat de reguliere hulpverlening niet meer paste bij de manier waarop ik mensen wilde helpen. Ik ben de opleiding Reiki gaan volgen en ondertussen afgestudeerd als Reiki Master. Door aandacht te hebben voor mijn energetisch lichaam en dit in mijn leven te integreren ben ik steeds meer gaan leven vanuit de kern van wie ik echt ben. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Ik weet waar mijn talenten en valkuilen liggen en weet welke persoonlijke doelen ik nog voor ogen heb. Ook weet ik nu dat alles met elkaar in verbinding staat en we onszelf op alle lagen van het lichaam goed mogen verzorgen.
In dit proces is ook familieopstellingen op mijn pad gekomen. Dit was een hele bijzondere en mooie helende ervaring voor mij. Ik ontdekte dat je zonder veel lange gesprekken te hoeven voeren al in een enkele sessie tot de kern kan komen van wat de oorzaak achter mijn klachten was. Ik heb  hierdoor in een hele korte tijd een grote persoonlijke groei mogen doormaken. Door mijn enthousiasme over mijn ervaring hierin ben ik zelf de opleiding Familieopstellingen gaan volgen, gevolgd door de masteropleiding hiervan. Ik gun iedereen het resultaat van wat een familie opstelling kan geven.

In 2020 heb ik besloten al mijn kennis en ervaring samen te brengen in mijn praktijk Rinku. Ik werk als holistisch therapeut waar ik de ander wil begeleiden in een proces waarbij we naar alle lagen van het lichaam gaan kijken. Hierbij gaan we samen opzoek naar de oorzaak achter een klacht. Ik heb aandacht voor het geen wat niet uitgesproken wordt maar wel zichtbaar of voelbaar is. Hierdoor komen we sneller tot de kern en kunnen samen een passend plan van aanpak maken. Mijn cliënten omschrijven mij vaak als rustig en toegankelijk met een positieve energie.

Laila van Wolswinkel
Founder
Scroll naar boven