Reiki 3 daagse

Reiki 3 daagse

In de Reiki 3 daagse van Praktijk Rinku is de Reiki 1 en Reiki 2 cursus samengevoegd.
We zullen twee aansluitende dagen inclusief een overnachting met elkaar doorbrengen.
Dit doen we op een mooie locatie midden in de natuur.
In deze 2 dagen ontvang je de eerste en tweede graad Reiki inwijding en zullen we ons verdiepen in de energie van Reiki. Dit doen we door samen de theorie door te nemen en te leren hoe we onszelf maar ook een ander een Reiki behandeling kunnen geven.  We leren hoe we een ruimte kunnen reinigen met Reiki energie of je hoe je een spannend gesprek kan beïnvloeden met Reiki energie.

Ook is er ruimte voor jezelf om je even terug te kunnen trekken. Daarnaast verzorg ik ook nog een ontspannende groepsactiviteit die op de eerste  avond zal plaats vinden.
Na deze 2 dagen ga je thuis 21 dagen aan de slag om jezelf een Reiki behandeling te geven. In deze 21 dagen ga je Reiki energie steeds beter voelen en wordt je eigen kanaal steeds zuiverder om de Reiki energie ook goed door te kunnen geven aan de ander.
Als deze 21 dagen erop zitten komen we voor dag drie weer bij elkaar samen. Er is dan ruimte om te delen hoe je de afgelopen 21 dagen hebt ervaren. Wat heb je al mogen voelen en waarnemen en waar heb je misschien nog vragen over.  Je ontvangt dan ook je certificaten!

Je ontvangt dan nog alle details in de bevestigingsmail van mij.
Je bent van harte welkom!

De volgende Reiki 3 daagse is gepland op:
Op aanvraag

  • De investering is 595 euro. Dit is inclusief overnachtingen en maaltijden.
Laila Wolswinkel
Jouw Begeleider

Inschrijven

Scroll naar top