Rinku Opleidingen

Over Rinku Opleidingen

Rinku opleidingen is een opleidingscentrum ontstaan vanuit Praktijk Rinku. Er worden opleidingen aangeboden vanuit de visie dat we als persoon heel en compleet zijn. In de opleidingen leren we samenwerken met de energie om ons heen. We maken verbinding met onze intuïtie en onderbewustzijn. We nemen onszelf in de opleidingen mee. Er is  dan ook veel aandacht voor het persoonlijke proces van de cursist. Vaak wordt ervaren na een opleiding dat naast de bekwaamheid die je hebt op kunnen doen als therapeut, je zelf ook een persoonlijk proces hebt mogen doorlopen wat weer maakt dat je een zo goed mogelijke therapeut voor een ander kan zijn. Bij Rinku bieden we de opleidingen Reiki 1, Reiki 2, Master Reiki en basis opleiding Familieopstellingen aan.

Basisopleiding familieopstellingen

Een familieopstelling laat ons snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is van ons gedrag of gevoel. Opstellingen helpen om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. Pas als de verstrikkingen zichtbaar zijn, kunnen we nieuwe mogelijkheden vinden om ons op liefdevolle wijze los te maken van hardnekkige patronen.

Reiki opleidingen

Met het volgen van een Reiki opleiding start je ook je innerlijke reis waarbij je jouw intuïtie versterkt en weer stapsgewijs dichterbij je authentieke zelf komt.

Een Reiki opleiding brengt ontspanning binnen handbereik!

Reiki is een effectieve en eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Reiki betekent “Universele Levensenergie”. De reiki methode leert je hoe je deze energie kunt doorgeven met je handen, aan jezelf en ook aan anderen. Iedereen kan reiki leren beoefenen en de voordelen ervaren. Een Reiki Opleiding brengt ontspanning binnen handbereik. De spirituele en ontspannende technieken van de oorspronkelijke reiki lessen zijn nu voor jou binnen handbereik. Klassikaal theorie, praktische oefeningen en deskundige begeleiding. Maak kennis met het traditionele reiki systeem en leer alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen met reiki te behandelen. Stap voor stap ontdek je de helende kracht van reiki.

Reiki 1 opleiding

In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Authentieke japanse reiki is een alternatieve geneeswijze techniek die helpt tegen stress en daarnaast genezend werkt. Het wordt toegediend door handoplegging.

Reiki 2 opleiding

Iedereen heeft een plek in deze wereld. Om deze plek goed in te kunnen nemen is het van belang in balans te zijn. Reiki is werken met universele energie. Je brengt jezelf en anderen terug in balans en leert krachtig in je basis te staan. Het helpt je de Universele Levensenergie te voelen en te kanaliseren.

Master Reiki opleiding

Wanneer je ingewijd bent in Reiki 1 en 2 en de beoefening een plek heeft gevonden in je leven dan kan de behoefte ontstaan om de master in jezelf te ontdekken. Het is een beweging die op gang komt en een verlangen dat steeds sterker wordt. 

Reiki 3 daagse

In de Reiki 3 daagse van Praktijk Rinku is de Reiki 1 en Reiki 2 cursus samengevoegd. We zullen twee aansluitende dagen inclusief een overnachting met elkaar doorbrengen. Dit doen we op een mooie locatie midden in de natuur.

Laila Wolswinkel
Jouw Begeleider

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven